Reseinformation, betalning & avbokningsvillkor


Taizé 2024:


Tidigare år har Delfinbuss haft fasta avgångar varje vecka under sommarlovet (samt påsk och höstlov) till Taizé, där både privatpersoner och grupper kunnat boka in sig på en redan befintlig buss. För 2024 så kan ni endast hyra en "egen" buss för er församling (eller om ni önskar samåka med några andra församlingar). 
Har ni någon vecka då ni önskar resa men inte tror att ni fyller en buss själva, går det även bra att höra av er till oss, så försöker vi sammanlänka er med andra grupper som önskar resa samma period. 

Våra bussar för långfärdsturer har 49, 53 eller 77säten.
För offert på egen buss maila till info@delfinbuss.se, eller fyll i vår prisförfrågan, eller ring 0855608889. 


 

Betalningsinfo:

Vid bokning så erhåller du en bekräftelse på din angivna mail-adress.
Första inbetalning förfaller 10 dagar efter bokningstillfälle.
Sista inbetalning förfaller 50 dagar innan avresa. 

Delfinbuss skickar med en förskottsfaktura till din mailadress, du ansvarar för att den hamnar till rätt person inom er organisation för betalning.
Inbetalningar sker till Delfinbuss AB, PlusGirot 24 62 75-2 eller Swish 1234 0156 24. Uppge ditt bokningsnummer vid inbetalning.


Avbokningsregler:
(Observera att en buss inte är bokad förrän anmälningsavgiften kommit oss tillhanda.)

Vid avbokning från bokningstillfället till senast 91 dagar före avresa betalas 5% av resans kostnad.
Vid avbokning 76-90 dagar före avresa betalas 15% av resans kostnad.
Vid avbokning 61-75 dagar före avresa betalas 25% av resans kostnad.
Vid avbokning 46-60 dagar före avresa betalas 50% av resans kostnad.
Vid avbokning 0-45 före avresa betalas 100% av resans kostnad.

Om resan inte kan genomföras pga. beslut från tredje-part (ex. annat lands myndighet etc.) tar Delfinbuss endast ut en administrativ avgift på 15 000 SEK (pga. bokade kostnader som förare/hotell/flyg mm) om detta meddelas senare än 40 dagar före avfärd. Fattas beslutet av tredje-part tidigare än 40 dagar före avfärd så återbetalas hela beloppet för resan.


Kostnader i Taizé:

Till Delfinbuss betalar du endast för bussresa tur och retur. Vistelsen i Taizé MÅSTE anmälas på Taizés hemsida. Läs vilka regler som gäller avseende grupper, ålder, antal gruppledare etc. Se till så du får en bekräftelse från dem. Vistelsen i Taizé är gratis men de tar gärna emot bidrag.

Bidrag till omkostnaderna i Taizé (mat, logi etc.) 2024 ligger det på ca € 12.00 - 16.00 per dag för ungdomar upp till och med 29 år. Du betalar vid ankomsten med VISA, Eurocard, Mastercard, check eller Euros. Det går också att betala in i förväg till ett bankkonto. Om du är 30 år eller äldre gäller andra summor och regler. Läs mer på Taizés hemsida, https://www.taize.fr/sv