Omdömen
"Ett företag, som vi varit kunder hos i mer än 30 år, med bästa kvalitet och service, och som garanterar en upplevelse med säkerhet som ledstjärna."
- Per-Olof Månsson, 
Partner & Manager
Stockholm Limousine Service AB
”Delfinbuss utför ALLTID ett professionellt jobb åt SAMTLIGA av våra kunder.” 
- Eric Hultman,
Limousine AB Hyrverk1.
"Hög servicenivå och flexibilitet."
- Christina Ferde, 
Key Account Manager
Freys Hyrverk Stockholm AB
"Delfinbuss har skött våra busstransporter sedan 1999 – ett tydligt bevis på hur nöjda vi är!
Vi vet att Delfinbuss alltid är i tid, flexibla vid förändringar, snabba i kommunikationen och villiga att hjälpa till.

De har duktiga, välklädda och professionella förare som alltid möter våra kunder med ett leende. Fordonen håller samma höga nivå. Delfinbuss har genom åren hjälpt oss med allt från små VIP-grupper till uppemot 1000 gäster som transporteras samtidigt. Inga uppdrag är varken för små eller för stora!

Snabb feedback och snabb fakturering är en självklarhet.

Vi ger Delfinbuss våra bästa rekommendationer. De gillar sitt jobb och det märks!"

- Peter Winitsky, 
VD
Creative Meetings

"Vi har ordnat skidresor till Dolomiterna i 40 år. Vi är ganska kräsna när det gäller vilka vi samarbetar med i våra resor och det gäller särskilt bussbolag. Bussarna måste vara moderna och bekväma, vi sitter trots allt mer än ett dygn på bussen till och från Dolomiterna. Självklart ska busschaufförerna kunna köra buss både på motorväg och på smala och krokiga alpvägar, men förutom det måste de vara serviceinriktade, positiva  och gilla att snacka med alla resenärer. 

Vi har valt att samarbeta med Delfinbuss därför att de har allt det vi kräver, bra bussar och fantastiskt trevliga chaufförer som gärna gör det lilla extra för resenärerna. Dessutom ser de till att bussen alltid är snygg och städad även om vi åkt på slaskiga vägar."

- Erik Lundvik
Ordförande i Friluftsfrämjandet i Upplands Väsby
Friluftsfrämjandet