Våra Corona-anpassningarOzontvätt

 
Som ett ytterligare steg i vårt arbete för bästa hygien och miljö i våra bussar, där vi alltid strävar efter att du som kund ska känna dig trygg och säker när du reser med oss, så har vi köpt in en ozongenerator. Denna generator hjälper till och döda bakterier och virus i luften och används kontinuerligt vid städning utav våra fordon.Skyddsmask & Plexiglasskydd

På Delfinbuss gör vi allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker.
Din säkerhet är vår högsta prioritet. 
Hos oss kan du numera köpa ett skyddsvisir för att motverka smittspridning.

I våra mindre fordon med endast 1 dörr, har vi valt att montera plexiglas mellan förarplats och passagerarplatserna, för att undvika onödig kontakt samt skydda våra gäster och förare så mycket vi kan.

Välkommen att resa tryggt med oss!

 

 


Ambulansförare för Covid-19 Uppdrag. 


Efter Coronautbrottet så har världen förändrats, vissa förlorar jobbet, vissa blir sjuka, någon annan förlorar en nära vän eller familjemedlem, ingen går oberörd ur den kris som vi nu genomgår.

Alla måste hjälpas åt för att skydda oss själva och varandra. Om någon blir smittad vill även vi försöka bidra med våra kunskaper och hjälpa till med de resurser vi har. Därför har ett antal av  våra förare valt att utbilda sig till ambulansförare (för COVID-19 patienter). Detta för att vi redan har chaufförsgenerna i blodet, så det passar oss som handen i handsken och att få möjlighet att bidra och hjälpa till ytterligare i dessa svåra tider.

Idag och just nu ser ni troligtvis inte våra majestätiska fordon på stan, som tidigare handfast framfördes av våra stolta yrkesförare, utan istället kommer ni få se våra medarbetare i någon av regionens gula covid-19 ambulanser. Vi vill tacka för att vi får en möjlighet att hjälpa till.

Dessa förare kommer ju givetvis tillbaka som busschaufförer så fort pandemin är över, och våra övriga förare kör er ju gärna i våra bussar redan idag. Vi längtar efter att få se alla våra stolta chaufförer ratta våra bussar genom stadens gator med er som passagerare snart igen!

Vi gillar vårt jobb och det märks!