Boka resa & priser


Ordinarie resa: 
COVID-19: Pga. det rådande läget kan vi idag inte bekräfta ev. resor för 2021 men vi uppdaterar kontinuerligt. Ring/maila gärna vid funderingar.
Är ni en egen församling/grupp som vill hyra privat buss med förare för att resa till Taizé - kontakta oss!

 


(Nedan info gäller för "vanliga år")

Hos oss kan du boka dig som singelresenär, grupp eller boka en egen buss.

Bokning och avgångar - Klicka här!


Tidtabell: Tidtabellen är tidigarelagd med 30min på utresorna (i jämförelse med tidigare år). Vilket innebär ankomst 12.30 på söndagarna. Inga ändringar för returen. 


Observera! Hos oss bokar du endast bussresan tur och retur (ej vistelsen i Taizé), det gör du på Taizés hemsida. 

·    Se till att ha ditt godkännande från Taizé innan du bokar resan.
·       Om vi behöver ställa in så återbetalas du för HELA kostnaden.
·     Avbokar du 45 dagar innan avgång betalas HELA kostnaden tillbaka


Pris per person: Ej satt ännu

Priset är för bussresa tur och retur veckovis. Om du endast ska med på en utresa eller hemresa för en vecka så klickar du i detta för att per automatik hamna på vår standby lista. Då kan du nyttja den andra resan (den outnyttjade vägen) i mån av plats senare under säsongen (samma år). Detta gäller även om du väljer att stanna längre än en vecka. Delfinbuss garanterar endast plats på bussen för den veckan man bokar sig på.
Betalning sker innan avresa (vi skickar ej fakturor) vänligen kolla av din bekräftelse för exakta förfallo-datum. Betalningsregler hittar du här.
Om du vill kan ni lägga till vårt avbeställningsskydd (200kr/person) för mer info klicka här.


Boka dig:

Klicka dig vidare här för att fylla i bokningsformuläret med alla dina uppgifter och tryck ”granska och skicka” När du har granskat dina uppgifter bekräftar du detta genom knappen "Bekräfta din bokning". Därefter får du en bekräftelse både på skärmen och till din epost. Om bekräftelsen inte kommer till din epost var vänlig att kontakta oss på telefonnummer: 08-55 60 88 89. För att vara garanterad plats på en av våra ordinarie resor, måste rätt antal personer anmälas senast 45 dagar före avresa (observera att endast de första 49 personerna som anmäler sig är garanterade detta).

Tidtabellen är inte hundra procent fastställd förrän ungefär 2 veckor innan avgång. Vi kommer återkomma via mail när allt är klart, förändringar kan exempelvis bero på förändring utav rutt/andra upphämtningsplatser mm.

Vet du inte namnen på någon/-ra deltagare? 
Ingen fara! Fyll bara i deltagaren såhär, detta för att se till att platsen är er. 
Förnamn: X
Efternamn: X 
Personnummer: 1900-01-01
Email: (din egen)

Du har ALLTID möjlighet att ändra i din bokning
,
när du bokat och fått bekräftelsen per mail så kan du klicka dig in på din bokning för att ha översikt och/eller ändra något. De rätta passagerarna måste anmälas senast 7 dagar före avresa, därefter måste Delfinbuss kontaktas och en avgift om 200:- tas ut för ändringen. Om ni skulle bli färre gäller våra vanliga avbokningsregler. Har du några problem så ring 08 55 60 88 89 eller maila info@delfinbuss.se

Ortstillägg:
Vår resa går vanligtvis Stockholm - Jönköping - Helsingborg men det går även bra att önska annan ort för på & avstigning. Ett ev. ortstillägg kan då tillkomma men vi kollar alltid av med er om ni önskar boka med detta tillägg eller väljer annan ort. När resan närmar sig så återkopplar vi med prisförslaget.

 

Grupper på ordinarie-resa:

  • Delfinbuss AB räknar alla sällskap som reser tillsammans och där all kontakt och betalning sker genom en gruppledare som grupp.
  • Grupper med 15 - 24 deltagare erhåller 50kr/person i reducerat pris. Grupper med 25 deltagare eller fler erhåller 100kr/person i reducerat pris på bussresan.
  • Observera att din grupp måste vara anmäld till Taizé. Läs vilka regler som gäller avseende grupper, ålder, antal gruppledare etc. på Taizés hemsida.

Egen buss:
Det är också möjligt för stora grupper att få resa i egen buss, vilket innebär att ni kan åka andra datum än våra ordinarie resor och ni väljer avrese- och ankomsttider själva. Det finns även möjlighet att planera färdvägen med eventuella stopp på ett eget sätt.

Fyll i vår prisförfrågan, så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp! För egen buss gäller andra avbokningsregler.
Observera att en buss inte är bokad förrän anmälningsavgiften kommit oss tillhanda.


Kostnader i Taizé:

Till Delfinbuss betalar du endast för bussresa tur och retur. Vistelsen i Taizé anmälas på Taizés hemsida.
Se till så du får en bekräftelse från dem. Vistelsen i Taizé är gratis men de tar gärna emot bidrag.

Bidrag till omkostnaderna i Taizé (mat, logi etc.) 2020 €8 - 12,00 per dag för ungdomar upp till och med 29 år. Du betalar vid ankomsten med VISA, Eurocard, Mastercard, check eller Euros. Det går också att betala in i förväg till ett bankkonto. Om du är 30 år eller äldre gäller andra summor och regler. Läs mer på Taizés hemsida.