Om Delfinbuss

Delfinbuss historia börjar för mer än trettio år sedan då två trafikledare stod inför faktum att det bussbolag de arbetade på skulle säljas. Ett nytt bussbolag med samma trivselkänsla skulle skapas! Eftersom bussar är en dyr investering fick en enda buss rulla på så många uppdrag den hann med i början.

Delfinbuss har under årens lopp sakta men säkert expanderat och utökat både personal och bussbestånd. Vi har idag ca 20 heltidsanställda och ett flertal på deltid som håller igång våra tjugofem fordon.

Efter över trettio år är vi mest stolta över att vi än idag har kvar kunder som följde med oss när vi började vår resa. En del av personalen som var med från starten av Delfinbuss är fortfarande kvar och känner sig riktigt nöjda med trivselkänslan!

Våra uppdrag är av mycket varierande kaliber. En stor del av våra bussresor körs i Stockholmsområdet, men vi kör även i resten av Sverige samt utomlands.

Bland våra kunder finns allt från föreningar, företag, privata sällskap, resebyråer, skolor och världsstjärnor. Inga uppdrag är för stora eller små! Vi kör lika gärna ett mindre sällskap, som hundratals resenärer, några kilometer eller genom hela Europa. Vi hjälper dig som ska till konferensen, kalaset, möhippan, svensexan, bröllopet, restaurangen, hotellet, flygplatsen, eventet, skidresan eller utomlands!

Delfinbuss är även det enda bussbolaget i Sverige vars förare genomgått trafikpolisens eskortutbildning. Utbildningen utförs årligen för att vi ska hålla oss à jour.

Våra bussgarage ligger i Sollentuna och Tyresö båda ca 2 mil utanför Stockholm, medan trafikledning och administration finns på Södermalm.